Over ons

ONZE ACHTERGROND

HET TEAM VAN TOP THAI THUIS

Onze visie

AUTHENTIEK THAIS ETEN

KWALITEIT EN TOPSERVICE

Welkom bij Top Thai Thuis.

 

Per 1 september 2010 heeft chef-kok Tiva Doungdenchai Chef-kok - Top Thai Thuis Top Thai Thuis overgenomen. Samen met haar ervaren en gekwalificeerde team is het haar doel Top Thai Thuis tot een waar succes en begrip te maken.

 

Al bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een Thaise glimlach die in de gerechten doorklinkt. Alle gerechten worden à la minute vers bereid. Voeg hieraan toe een combinatie van passie voor het koken, verse producten en het geheim van de kok en u beleeft een stukje authentiek Thailand bij u thuis.

 

Thuis bij het team Thuis bij het team!

TopThaiThuis staat voor authentiek Thais eten, goede kwaliteit en topservice. Onze leveranciers leveren de beste producten. Wij zijn hierdoor in staat eerlijk en vers eten op tafel te zetten. Onze chef-kok is een goed opgeleide en getalenteerde dame die een frisse wind door het bedrijf en de keuken laat waaien. Onze gekwalificeerde koks werken met passie aan uw gerecht.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop, ook in de bezorging. De bestelde maaltijden worden door onze bezorgers zo snel als mogelijk bij u thuis bezorgd. Voor een eerlijke prijs kunt u genieten van een échte Thaise maaltijd.

 

Mail ons info(at)topthaithuis.nl

Galerij- Menufoto's